Kategoriler
Kadın Giyim

2021 Sonbahar Kış Modası

2021 Sonbahar Kış Modası oldukça merak ediliyor. 2021 kış modasında geçmişe yolculuk başlıyor. Kovboy çizmeler, trençkotlar, süveterler, örgü kazaklar ve bol pantolonlar 2021 kış mağazalarının vitrinlerini süsleyecek.

Trençkotlar

Her zamanın ve dönemin en vazgeçilmez parçalarından biri olan trençkotlar, 2021 sonbahar kış trendleri arasında da yer alıyor. Toprak ve kahve tonlarında trençkotlar tercih ederek hem kıyafetlerinizi tamamlayabilir hem de modanın nabzını yakalayabilirsiniz. Sokak tarzının vazgeçilmez parçalarından olan trençkotlar her yıl olduğu gibi 2021 yılında da en çok tercih edilen parçalardan biri olacağa benziyor.

Oversize Şıklığı

2021 yılına damga vuran oversize şıklığı sonbahar ve kış döneminde de devam edecek. Salaş görünümlü kaban, sweatshirtler veya tişörtlerle modayı yakalayabilirsiniz. Modayı takip etmek isteyen fakat rahatlığından da ödün vermek istemeyen kişiler oversize modelleri severek tercih edebilir.

Triko Parçalar

Örgü süveter veya kazak, triko etek, takımlar 2021 yılının moda trendleri arasında en çok dikkat çeken parçalardandır. Hem rahat olması hem de zahmetsiz bir şıklık için tercih edilen en kolay parçalardan olması sebebiyle trikolar 2021 sonbahar kış koleksiyonuna damgasını vurdu. Tek parçayla kusursuz ve rahat bir kombin yapmak istiyorsanız triko parçaları tercih edebilirsiniz. Triko takımlar, 2021 sonbahar trendleri arasında en çok tercih edilecek parçalar arasında yerini alıyor. Rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyen kişilerin dolabında olması gereken parçalardan biridir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir