Kategoriler
Kadın Giyim

2022 Vintage Gömlek Modası İle Kusursuz Görünün

2022 Vintage Gömlek Modası İle Kusursuz Görünün. Vintage giyim moda akımı kadınlar arasında çok sevildi. Stilinizi biraz daha romantik bir tarz olarak yansıtmak istiyorsanız sizler de seçiminizi vintage gömlek modelleri arasından yapabilirsiniz. Geniş yakalar, işlemleri kollar ve çiçek desenli vatkalı gömlekler 2022 yılında da moda akımlarının öncüsü olan parçalar arasında yer alıyor.

Vintage gömlek modelleri ile daha modern tasarımlı parçaları bir arada kullanabilirsiniz. Ancak baştan ayağa romantik ve vintage bir tarz oluşturmak istiyorsanız seçiminizi ispanyol paçalı bir jean ve vintage tasarımlı bir gömlek kombininden yana yapabilirsiniz.

2022 Vintage Gömlek Modası

Dilerseniz yazlık dilerseniz de kışlık birbirinden şık vintage gömlek modelleri ile artık havalı bir kombin hazırlamak çok daha kolay.

Kareli ve puantiyeli vintage gömlek modelleri 2022 sezonunda en çok tercih edilen parçalardan. Sizler de puantiyeli gömlek modellerini biraz daha modern bir jean pantolon veya etekler ile birlikte kombin yapabilirsiniz.

İşlemeli gömlek modellerini de aksesuarlarınız ile birlikte kombin yaparak vintage bir görünüm elde edebilirsiniz.

Vintage gömlek modellerini diğer modellerden ayıran en büyük detayı ise yaka detayıdır. Yaka kısmı biraz daha uzun ve işlemeli olan modeller ile tam da aklınızda olan gömlek kombinini hazırlayabilirsiniz.

2022 yılı modasına baktığımız zaman hemen her parçada biraz da olsun vintage detaylarını görebilirsiniz. Özelikle pantolonlar ve gömlek modellerinde vintage dokunuşlarını yoğun olarak tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir