Kategoriler
Kadın Giyim

2022 Yılında Modası Geçen Çanta Modelleri Neler?

2022 Yılında Modası Geçen Çanta Modelleri Neler? Her yeni yıla giriş yaptığımızda pek çok şeyi de geride bırakıyoruz. Bu durum moda akımları için de geçerli. 2022 yılına giriş yaptığımız şu günlerde moda dünyasına göz attığımızda bazı parçaların artık demode olarak geride kaldığını görüyoruz. Çanta modelleri içerisinde de geride kalan ve artık demode olan çanta modellerini sizler için derledik.

Sırt Çantaları

Sırt çantası modasının geçtiğimiz yıl ile birlikte geride kaldığını söylemek mümkün. Bir dönem ciddi bir hız ile giriş yapan sırt çantaları birkaç sezon sıklıkla kullanıldı. Ancak bu sezon 2022 yılı ile birlikte sırt çantalarını artık dolabınıza kaldırabilirsiniz.

Baskılı Çantalar

Mesaj içeren ve baskılı desenli çantalar da geçtiğimiz sezon ile birlikte geride kalan çanta modelleri arasında yer alıyor. Sizler de eğer bir döneme damgasını vuran baskılı çantaları kullanmayı seviyorsanız günlük kombinlerinizde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak eskisi gibi pek tercih edilmediğini de ayrıca belirtmekte yarar olacaktır.

Büyük Kare Omuz Askılı Çantalar

Belki de günlük giyim içerisinde en sık karşılaştığımız çanta modellerinden biri olan kare omuz askılı çantaları rafa kaldırmanın zamanı geldi. Daha modern ve kusursuz bir görünüm sahibi olmak için sizler de şeffaf ve daha küçük ebatlı çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Şık bir kombini demode bir çanta ile tamamlamak yerine yeni sezondaki muhteşem tasarımlı çanta modellerini tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir